skip to Main Content
CicelyCare BV, ‘thuis’ in privé verpleegkundige zorg. Bel ons op +31 6 219 36 762

WAT WIJ DOEN

Palliatieve En Terminale Zorg

Palliatieve en Terminale zorg

Afscheid nemen van het leven is ingrijpend. Juist dan is kwaliteit van de resterende tijd van leven zo belangrijk. Vaak is er de wens om thuis verzorgd te worden. Onze professionele zorgverlener kan zich dag en nacht inzetten om u alle comfort te bieden. Thuis is de plaats waar u samen het leven heeft gevierd en waar u nu samen afscheid neemt. Kwaliteit van leven is net zo belangrijk als de kwaliteit van sterven. Wij zorgen voor u en voor diegenen die dicht bij u staan. Persoonlijke zorg met respect, aandacht en waar mogelijk door dezelfde persoon. Onze aanwezigheid betekent dat u tijd heeft voor uzelf en de mensen om u heen. Onze verpleegkundigen en verzorgenden hebben de benodigde kennis en ervaring voor een aandachtige en evenwichtige ondersteuning tijdens de laatste levensfase.

PALLIATIEVE-EN-TERMINALE-ZORG
Respijtzorg

Respijtzorg

Mantelzorg is vaak een eenzame en zware taak waarbij alles in het teken staat van de naaste. Merkt u dat u tijd nodig heeft voor uzelf, maar wilt u dat uw naaste niets tekort komt? Cicely Care kan taken voor een door u gewenste periode overnemen zodat de zorg onverminderd doorgaat. U heeft dan tijd om tot rust te komen, de accu weer op te laden, zodat u de zorg voor uw dierbare weer op u kunt nemen. Wij hebben ruime ervaring in de thuiszorg en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Respijtzorg
Vakantie Zonder Zorgen

Vakantie zonder zorgen

U wilt graag op vakantie maar u ziet op tegen al het geregel omdat u op vakantie persoonlijke en verpleegkundige hulp nodig heeft? Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van zon, water of bergen omdat verpleegkundigen van CicelyCare met u meereizen en zorgtaken van u op ons nemen. Onze verpleegkundigen kunnen uiteraard ook een vakantie mogelijk maken door een thuis blijvende hulpbehoevende partner te verzorgen. Een familiebezoek of een bezoek aan vrienden kan door ons mogelijk worden gemaakt. Wij geven de verpleegtechnische ondersteuning en zorg waar nodig.

Gaan wij met u mee op reis?

Vakantie Zonder Zorgen
Kortdurende Zorg

Kortdurende zorg

Er kan plotseling extra zorg nodig zijn na een ziekenhuisopname. Of in een periode dat het leven wat problematischer is.  Het gaat dan vaak om tijdelijk zorg.  CicelyCare kan u helpen door u te ondersteunen met de verpleegkundige zorg die u nodig heeft. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kortdurende Zorg

U kunt ons bereiken via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Bel ons op: +31 6 219 36 762.