skip to Main Content
CicelyCare BV, ‘thuis’ in privé verpleegkundige zorg. Bel ons op +31 6 219 36 762

Proclaimer

Cicely Care BV is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om informatie op deze website juist en actueel te houden. Mocht het toch zo zijn dat u informatie tegenkomt die onjuist of verouderd is, laat het ons dan vooral weten! Wij stellen uw reactie zeer op prijs en zullen ons best doen om zo snel mogelijk te reageren. De manier waarop u ons bereikt is via het contactformulier.

Met onze verwijzingen naar externe websites geven we de bezoeker extra bronnen van informatie. Wij gaan er van uit dat deze informatie klopt en we controleren deze websites regelmatig. Let wel: u verlaat onze website. Wij hebben geen invloed op het beleid van de eigenaar van de pagina’s waarnaar we verwijzen. Het kan zijn dat u informatie tegenkomt die onjuist is of verouderd. Wij zijn u erg dankbaar indien u ons dit meldt. Wij zullen de verwijzing in dat geval zo snel mogelijk aanpassen.

Wij voeren regelmatig vernieuwingen uit op deze website en soms kunnen diensten worden aangepast waardoor het aanbod verandert. Mocht u iets missen laat het ons dan weten. Dan kunnen we samen kijken naar wat we voor u kunnen betekenen.

Copyright

Alle informatie op deze website is samengesteld door Cicely Care BV. De informatie die wij geven mag u gebruiken voor privé doeleinden. Vermeld in dit geval wel waar u de informatie vandaan heeft dus: www.cicelycare.nl . Commercieel gebruik van de informatie is niet toegestaan zonder uitdrukkelijk toestemming van Cicely Care BV. Neem bij twijfel contact met ons op.

Beeldmateriaal (o.a. logo’s, filmpjes en plaatjes) op deze website is eigendom van of onder licentie van Cicely Care BV. Het beeldmateriaal mag niet zonder toestemming worden gebruikt.