skip to Main Content
CicelyCare BV, ‘thuis’ in privé verpleegkundige zorg. Bel ons op +31 6 219 36 762

OPRICHTERS CICELYCARE

Wij zijn Anita van Kol en Fred Prins, de oprichters van CicelyCare, we zijn beiden BIG gecertificeerde verpleegkundigen en vormen samen met ons netwerk van zzp’ers CicelyCare, gespecialiseerd in privézorg.

Wij zijn hiermee gestart omdat we weten dat er veel behoefte is aan zorg op maat, vooral als genezing niet meer mogelijk is. We zijn ervan overtuigd dat wij in deze laatste levensfase de privé verpleegkundige zorg zó kunnen organiseren dat u thuis kunt blijven. Met ons gekwalificeerde netwerk beschikken wij over de mensen en vaardigheden om de palliatief terminale zorg te verlenen.

We delen kennis, leren van elkaar, vervangen elkaar en waarborgen de kwaliteit van de privé verpleegkundige zorg. CicelyCare is begaan met u in uw unieke situatie en biedt u liefdevolle, professionele aandachtige zorg zodat u tijd heeft voor uzelf en voor uw naasten.

CICELYCARE: ANITA VAN KOL

CicelyCare Anita Van Kol

Ik bied als privé verpleegkundige zorg bij u aan huis, in uw eigen omgeving, naar uw eigen wensen. Destijds heb ik gekozen voor de specialisatie verpleegkundige Spoedeisende Hulp, een tak van de gezondheidszorg waarin adequaat en snel handelen van levensbelang is. Stages bij de ambulancedienst en in een brandwondencentrum hebben me tot een allround verpleegkundige gevormd.

Na mijn schooltijd had ik echter andere dromen, namelijk de grote vaart. De opleiding tot stuurman rondde ik af maar de zee bleek niet mijn thuis. Ik schoolde me om tot meubelmaker en antiekrestaurateur en ontwikkelde technische vaardigheden, die ik nu kan combineren en vertalen naar het vak van verpleegkundige, dat wel mijn droom blijkt te zijn.

Met mijn werk in het ziekenhuis en in de thuiszorg en met mijn levenservaring kan ik me goed inleven in verschillende omstandigheden. Graag ondersteun ik u om uw dagelijks leven wat gemakkelijker te maken, met alle respect en aandacht.

CICELYCARE: FRED PRINS

CicelyCare Fred Prins

Ik ben teruggekeerd naar mijn roots, de verpleegkundige zorg, als ZZP’er in de thuiszorg. Nu ben ik als verpleegkundige begaan met de degenen die zorg nodig hebben en tegelijkertijd richt ik mijn aandacht op de organisatie van CicelyCare.

Mijn hele leven heb ik al aandacht gehad voor de zorg. Ik heb me lang met de commerciële kant van de zorg bezig gehouden, maar contact met de patiënt is er altijd geweest. Hierdoor ken ik de situaties waarmee iemand te maken krijgt tijdens ziekte. Ik herken de gevoelens van hoop, angst en verdriet. De tijd in de medische industrie, marketing en verkoop, heeft me veel kennis opgeleverd op het gebied van samenwerken en kennis delen. De samenwerking met collega’s en met andere disciplines is één van mijn succesfactoren geweest. Dat helpt me nu om de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te maken.

OVER CICELY SAUNDERS

Cicely Saunders, (1918-2005) de grondlegger van palliatieve en terminale zorg zoals wij die nu kennen. Na zich jarenlang als verpleegkundige en later als arts internationaal sterk gemaakt te hebben voor de kwaliteit van leven in de stervensfase opende zij in 1967 in Londen het St. Christopher’s Hospice, het eerste Hospice ter wereld dat als enig doel had om de laatste fase van het leven bij stervende mensen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Hiermee heeft Cicely Saunders de zorg voor het sterven wereldwijd vorm gegeven. Wereldwijd zijn er nu ruim 8000 hospices waarvan 174 in Nederland. Door haar toewijding, liefde en volharding is zij voor ons het grote voorbeeld.

Cicely Saunders, ons grote voorbeeld.

Cicely Saunders

U kunt ons bereiken via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Bel ons op: +31 6 219 36 762.